Na ruim 90 jaar van onderzoek is kanker eindelijk ontrafeld en te voorkomen. Ontdek zelf het baanbrekend, schokkend en verrassend wetenschappelijk verhaal van professor Brian Peskin. Het verhaal van Brian is van historisch belang.

Het verzwegen verhaal over kanker, een lijvig boek van 544 pagina's, maakt duidelijk dat professor Brian Peskin als één van de weinigen in staat is om de ongezouten waarheid helder en krachtig naar voren te brengen. Het boek is geschreven voor zowel de leek als de professional.

Het verzwegen verhaal over kanker ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel ‘de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd’ genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat.

Na jaren van uiterst nauwkeurig, wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig ontrafeld. Je zult ontdekken hoe je de primaire oorzaak van kanker kunt stoppen. Het eenvoudige, kankerwerende vijfstappenplan in dit boek laat zien hoe je jouw zelfgenezend vermogen kunt heractiveren om je te beschermen en jezelf gezond en vitaal te houden.

http://www.iturl.nl/snSiK/

Ard Pisa

www.jouwgezondheid.nu